• Zveřejněno: 22.05.2017

Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy - Asociace svobodných odborů České republiky obdržel dne 22. května 2017 oznámení, že Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR rozšířilo závaznost Kolektivní smlouvy vyššího stupně na rok 2017, uzavřené mezi Odborovým svazem pracovníků zemědělství a výživy - Asociací svobodných odborů České republiky a Zemědělským svazem České republiky, pro další zaměstnavatele s převažující činností v odvětví označeném kódy klasifikace ekonomických činností CZ - NACE Úroveň 1, kód A Zemědělství, lesnictví, rybářství.

Závaznost KSVS na rok 2017 bude vyhlášena sdělením MPSV ve Sbírce zákonů.

Registrací uživatel získá přístup k exkluzivním informacím.
Registrace   |   Přihlášení

Informace pro organizace zaměstnavatelů a odborové organizace

  • Zveřejněno: 26.07.2024
Předsednictvo Rady hospodářské a sociální dohody ČR na svém 173. jednání, které se konalo dne 16. července 2024 na Úřadu vlády, mj. schválilo „Priority prevence rizik vzniku poškození zdraví zaměstnanců následkem pracovního úrazu nebo nemoci z povolání pro rok 2025“ k naplnění ustanovení § 320a písm. b) zákoníku práce.

Stát zvýší dotaci na agrolesnictví, zájem je enormní

  • Zveřejněno: 26.07.2024
Zemědělci vysazují stromy, protože nabízejí stín i útočiště pro zvířata, fungují jako větrolam a navíc nesou ovoce nebo se po čase dají prodat na dříví. Hlavně však mohou na vysazování stromů na polích získat dotace. Zájem o ně ministerstvo zemědělství překvapil. iDNES