• Zveřejněno: 02.11.2021
Předmětem výběrového řízení je uzavření smlouvy o nájmu prostor sloužících k podnikání objektu RZ Pnětluky, objektu RZ Železnice a objektu RZ Vysoké Pole, k provozování  hostinské činnosti a ubytovacích služeb.
 
 
Rekreační středisko Vysoké Pole, které je součástí obce Dětřichov (7km od Svitav), je vhodné pro školy v přírodě, tábory, sportovní soustředění, firemní výjezdy, prezentaci firem, svatební hostiny, a zejména pro rekreaci v malebném prostředí historické hranice Čech a Moravy. Středisko nabízí ubytování ve dvaceti šestilůžkových vytápěných chatkách a ve 3 pokojích ve zděné budově, kde se nachází i restaurace.
 
 
Rekreační zařízení Pnětluky, areál je ucelený komplex 18 chatiček, dále tři velké sruby jako základna a další budovy – společné sociální zařízení. Chatky jsou jednotlivě umístěny volně v lese. Nachází se poblíž obce Ročov v okrese Louny.
 
 
Rekreační zařízení Železnice se nachází v katastru obce Železnice, část Na Kamenci, severovýchodně od města Jičín. V hlavní budově, která je zděná, je velká jídelna, restaurační zařízení s kuchyní. Ubytovací kapacita – 44 chatiček, které jsou 4 lůžkové, standardně vybavené, dále dvě zděné budovy s toaletami a umývárkou.
 
 
Kontakt v případě zájmu   dufek.bohumir@ospzv-aso.cz
 
V nabídce uveďte dobu a cenu nájmu.
 
Výběr nájemců bude uzavřen v pondělí 15. listopadu 2021.
 
 
 
  • Zdroj: Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy - Asociace svobodných odborů ČR
Registrací uživatel získá přístup k exkluzivním informacím.
Registrace   |   Přihlášení

Evropští i naši politici opět potopili vlastní zemědělce

  • Zveřejněno: 28.03.2024

V Radě EU a Evropském parlamentu probíhá projednávání návrhu na ochranu společného trhu před ukrajinskými, ruskými a běloruskými dovozy obilí, olejnin a dalších komodit. Redakce časopisu AGRObase, který vydává Agrární komora ČR, oslovila poslance Martina Hlaváčka (ANO), který je členem Výboru pro zemědělství a rozvoj venkova Evropského parlamentu, a položila mu několik otázek na toto téma.

Veselé Velikonoce!

Bohatou koledu, měkké pomlázky, barevná vajíčka a hodně zaslouženého odpočinku.