• Zveřejněno: 16.10.2018
  • Autor: Miroslav Svoboda

Ve dnech 7. a 8. listopadu 2018 se v PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech uskuteční největší veletrh práce v ČR Profesia days Praha 2018. Těšit se můžete nejen na širokou nabídku pracovních míst a bohatý program.

Smyslem této akce je poradit občanům, kteří chtějí změnit zaměstnání či hledají své nové uplatnění v práci i životě, jak by mohli najít nové zaměstnání. Organizátoři konstatují, že na trhu práce nyní panuje vyšší poptávka po zaměstnancích než kdy v historii. Roztočila se mzdová spirála a mezi zaměstnavateli panuje boj o kvalitní kandidáty a zaměstnance. Proto také zájemcům chtějí představit jaké příležitosti a rizika dnešní doba přináší pro ty, kteří si hledají práci. Mimo jiné poradí i těm, kteří chtějí začít podnikat, jak při tom mají postupovat.

Zároveň poradí i lidem, kteří dospěli k názoru, že jejich dosavadní práce je již nebaví a dělají ji kvůli výdělku. Přitom se budou snažit těmto lidem vysvětlit, co je to vnitřní motivace, jak dosáhnout toho, aby si zvolil práci, která ho bude bavit, uspokojovat. Cílem přednášek těchto odborníků bude především pomoci návštěvníkům veletrhu pomoci jim získat nejen vyšší sebevědomí, které potřebují při hledání nové práce, ale i poznat hlavní způsoby, jak navýšit své pracovní nasazení.

Registrací uživatel získá přístup k exkluzivním informacím.
Registrace   |   Přihlášení

Dovážíme moc krmiv a hnojiv z několika málo států, kritizuje EU studie

  • Zveřejněno: 17.04.2024
V naprosté většině zemědělských komodit je EU nezávislá na dovozech ze třetích zemí, Míra dovozů proti celému sektoru činí asi 7,7 procenta, uvádí studie, kterou nechal vypracovat zemědělský výbor europarlamentu. iDNES