Malé restaurace a hospody bez personálu zveřejněno 11.06.2018

Pouze 15 % nových pracovníků v malých restaurací má dnes odpovídající kvalifikaci. Nedostatek odborných zaměstnanců je v současnosti již větší problém, než přebujelá administrativa a mimořádná konkurence v oboru.

„Obhajoba zájmů zaměstnanců se, v řadě případů, prolíná i s obhajobou zájmů České republiky,“ prohlašují odbory! zveřejněno 04.06.2018

Rozhovor s předsedou Asociace samostatných odborů Bohumírem Dufkem

*Ve dnech 23. s 24. května se uskutečnilo jednání Evropského hospodářské a sociálního výboru, který je poradním orgánem Evropské komise, o zformování Společné zemědělské politiky po roce 2020. Co z toho pro nás vyplývá a do jaké míry mohou naši vládní představitelé, ale i reprezentanti zemědělských nevládních organizací obhajovat zájmy ČR při svých jednáních v Bruselu?

Registrací uživatel získá přístup k exkluzivním informacím.
Registrace   |   Přihlášení